Stołówka szkolna

Odpłatność za obiady:

Listopad – 140 zł

Grudzień – 112 zł

Styczeń – 133 zł

Regulamin stołówki

Stołówka w roku szkolnym 2020/2021 będzie działała bez zmian. Obiady rozpoczną się 3 września, zapisy prowadzimy w formie elektronicznej poprzez Librus. W wiadomości  (do sekretariatu) podajemy imię i nazwisko ucznia, klasa. Koszt dwudaniowego obiadu w roku szkolnym 2020/2021 wynosi 7 zł.    Więcej informacji uzyskają Państwo pod nr telefonu 618132-381. Regulamin stołówki znajduje się na stronie szkoły.

Prosimy o regularne terminowe wpłaty ustalone w regulaminie , 10 każdego miesiąca będziemy sprawdzać kontrolnie wpłaty, brak wpłaty w tym terminie  będzie skutkowało wstrzymaniem obiadu. W związku z brakiem do dnia dzisiejszego niektórych wpłat będziemy szczegółowo przestrzegać wydawania obiadów . Odliczeń dokonujemy po konsultacji z sekretariatem. Rezygnacje z obiadów przyjmujemy  na piśmie  lub w dzienniku elektronicznym Librus oraz na pocztę elektroniczną – skrosno@wp.pl.

W przypadku nieobecności dziecka w szkole i nie spożywaniu obiadu  informację należy przesłać do sekretariatu w dzienniku Librus lub na pocztę elektroniczną – skrosno@wp.pl najpóźniej do godz. 9:00  – dniu nieobecności dziecka w szkole)

Odpłatność za obiady uiszczana jest wyłącznie na rachunek bankowy szkoły: 73 9048 0007 2001 0008 7450 0004 do końca miesiąca poprzedzającego miesiąc żywieniowy – po złożeniu przez rodzica/opiekuna prawnego dziecka, deklaracji chęci zapłaty w formie przelewu.

 

 

JADŁOSPIS : 2-6.11.2020

PONIEDZIAŁEK

Obiad: Zupa dyniowa (1,7,9*), Pulpety drobiowe w sosie koperkowym, kasza jęczmienna, surówka z kapusty modrej (1,3,7*)

WTOREK

biad: Zupa włoska (1,7,9*), Gołąbki w sosie pomidorowym, ziemniaki, surówka z pora  (1,3,7*)

ŚRODA

Obiad: Zupa krem z groszku z grzankami (1,7,9*), Potrawka z kurczaka, ryż, marchewka z groszkiem ( 1,7*)

CZWARTEK

Obiad: Zupa pomidorowa z ryżem (1,7,9*), Kotlet mielony, ziemniaki, buraczki (1,3,7*)

PIĄTEK

Obiad: Zupa ogórkowa (1,7,9*), pierogi leniwe z sosem malinowym (1,3,7)*

Alergeny występujące w posiłkach:

  1. Zboża zawierające gluten
  2. Skorupiaki i produkty pochodne
  3. Jaja i produkty pochodne
  4. Ryby i produkty pochodne
  5. Orzeszki ziemne (arachidowe)
  6. Soja i produkty pochodne
  7. Mleko i produkty pochodne
  8. Orzechy
  9. Seler i produkty pochodne
  10. Gorczyca i produkty pochodne
  11. Nasiona sezamu i produkty pochodne
  12. Dwutlenek siarki
  13. Łubin
  14. Mięczaki

  * Zgodnie z informacjami od producentów użyte produkty gotowe (np. kakao, herbata, koncentrat pomidorowy, produkty z mięsa itp.) mogą zawierać śladowe ilości alergenów: glutenu, mleka łącznie z laktozą, jaj, soi, orzechów, selera i gorczycy.