Stołówka szkolna

Odpłatność za obiady:

Marzec – 161 zł

Listopad – 140 zł

Grudzień – 112 zł

Styczeń – 133 zł

Regulamin stołówki

Stołówka w roku szkolnym 2020/2021 będzie działała bez zmian. Obiady rozpoczną się 3 września, zapisy prowadzimy w formie elektronicznej poprzez Librus. W wiadomości  (do sekretariatu) podajemy imię i nazwisko ucznia, klasa. Koszt dwudaniowego obiadu w roku szkolnym 2020/2021 wynosi 7 zł.    Więcej informacji uzyskają Państwo pod nr telefonu 618132-381. Regulamin stołówki znajduje się na stronie szkoły.

Prosimy o regularne terminowe wpłaty ustalone w regulaminie , 10 każdego miesiąca będziemy sprawdzać kontrolnie wpłaty, brak wpłaty w tym terminie  będzie skutkowało wstrzymaniem obiadu. W związku z brakiem do dnia dzisiejszego niektórych wpłat będziemy szczegółowo przestrzegać wydawania obiadów . Odliczeń dokonujemy po konsultacji z sekretariatem. Rezygnacje z obiadów przyjmujemy  na piśmie  lub w dzienniku elektronicznym Librus oraz na pocztę elektroniczną – skrosno@wp.pl.

W przypadku nieobecności dziecka w szkole i nie spożywaniu obiadu  informację należy przesłać do sekretariatu w dzienniku Librus lub na pocztę elektroniczną – skrosno@wp.pl najpóźniej do godz. 9:00  – dniu nieobecności dziecka w szkole)

Odpłatność za obiady uiszczana jest wyłącznie na rachunek bankowy szkoły: 73 9048 0007 2001 0008 7450 0004 do końca miesiąca poprzedzającego miesiąc żywieniowy – po złożeniu przez rodzica/opiekuna prawnego dziecka, deklaracji chęci zapłaty w formie przelewu.

 

 

 

JADŁOSPIS: 15-19.03.2021

PONIEDZIAŁEK

 

Obiad:  Zupa kalafiorowa (1,7,9*), Makaron z sosem carbonara z kurczakiem (1,3,7*)

 

WTOREK

Obiad: Zupa ogórkowa  (1,7,9*), Kotlet  drobiowy, ziemniaki, surówka kap. pekińskiej (1,3,7*)

ŚRODA

Obiad: Krem brokułowy (1,7,9*), Pieczeń wp., kasza jęczmienna , surówka  (1,7,9 *)

 

CZWARTEK

Obiad: Zupa szpinakowa  (1,7,9*), Kurczak pieczony, ziemniaki, surówka z marchewki (1,7*)

 

PIĄTEK

Obiad: Zupa jarzynowa (1,7,9*), Naleśniki z serem i brzoskwinią  (1,3,7)*

Alergeny występujące w posiłkach:

  1. Zboża zawierające gluten
  2. Skorupiaki i produkty pochodne
  3. Jaja i produkty pochodne
  4. Ryby i produkty pochodne
  5. Orzeszki ziemne (arachidowe)
  6. Soja i produkty pochodne
  7. Mleko i produkty pochodne
  8. Orzechy
  9. Seler i produkty pochodne
  10. Gorczyca i produkty pochodne
  11. Nasiona sezamu i produkty pochodne
  12. Dwutlenek siarki
  13. Łubin
  14. Mięczaki

  * Zgodnie z informacjami od producentów użyte produkty gotowe (np. kakao, herbata, koncentrat pomidorowy,produkty z mięsa itp.) mogą zawierać śladowe ilości alergenów: glutenu, mleka łącznie z laktozą, jaj, soi, orzechów, selera i gorczycy.